Головна » 2019 » Лютий » 14 » Дитячий навчальний заклад №29 в місті Мукачево планують оновити

Дитячий навчальний заклад №29 в місті Мукачево планують оновити

Дитячий навчальний заклад №29 в місті Мукачево планують оновити

Дитячі навчальні заклади України, в тому числі і нашого рідного Закарпаття, не завжди перебувають у гідному стані. Проте всім батькам хочеться дати своїм малюкам все найкраще, в тому числі і навчання в хорошому дитячому садочку. Саме тому для мешканців закарпатського міста Мукачево є гарна новина, інформацію про яку наші журналісти дізналися на ресурсі електронних закупівель etp.zakupki.com.ua.

На ДНЗ №29 по вул. І. Зріні, 11 очікує капітальний ремонт благоустрою території

Отож, вивчивши останні тендери на ресурсі, журналісти видання "Новини Закарпаття" зауважили інформацію, яка стосується нашого краю, а саме — мукачівського дитячого садочку номер 29, який розташований в центрі міста на вулиці Ілони Зріні, 11.

Як йдеться на ресурсі Прозоро майданчики для електронних закупівель, було оголошено тендер щодо роботи по розробці проектно-кошторисної документації по об'єкту, а саме по згаданому нами садочку. Цей тендер було успішно проведено і названо переможця, а це значить, що місто таки отримає капітальний ремонт благоустрою території ДНЗ №29. Мешканців центральної частини міста Мукачево така новина неодмінно порадує.

До речі, переможцем тендеру стало Товариство з обмеженою відповідальністю "Пробудексперт", яке запропонувало розробити всю необхідну документацію для капітального ремонту благоустрою території садочка на Зріні, за 34 105 гривень.

Довідка від онлайн-видання "Новини Закарпаття"

В останні роки в Україні всі державні закупівлі проводять за допомогою системи "Прозоро". Саме тому державні об'єкти, такі як, наприклад, дитячі навчальні заклади, здійснюють закупівлі послуг та товарів онлайн на спеціалізованих ресурсах — авторизованих електронних майданчиках Prozorro. Саме таким є ресурс Zakupki UA, який в Мережі можна знайти за адресою etp.zakupki.com.ua.  

Такі ресурси є цінним джерелом інформації для журналістів, допомагають запобігти корупційним схемам закупівлі товарів та послуг. Також електронні закупівлі дарують можливість кожному представнику бізнесу, незалежно від того, чи то велика і солідна компанія, чи дрібний приватний підприємець, взяти участь у тендері та перемогти, а значить — розширити свою базу клієнтів і збільшити прибуток.

Ілля Абель спеціально для онлайн-видання "Новини Закарпаття" - http://nowyny.com


За матеріалами: Новини сьогодні
14-02-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11567

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]