Головна » 2017 » Серпень » 21 » Для покращення умов проходження паводкових вод на річках Закарпаття розроблено регіональний аспект

Для покращення умов проходження паводкових вод на річках Закарпаття розроблено регіональний аспект

Розроблено регіональний аспект для покращення умов проходження паводкових вод на річках Закарпаття

Як відомо, жителів Закарпаття через часті повені турбує велика вода. Запобігти стихії, звісно, неможливо та мімізувати її наслідки – можна.

 

Тож, на розгляд депутатів облради вноситься проект рішення «Про Програму регулювання водних відносин при проведенні робіт із розчистки русел річок у басейні р.Тиса в Закарпатській області», повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Закарпатської облради.

У пояснювальній записці наголошується, що задля регулювання водних відносин при проведенні робіт з розчистки русел річок в басейні р.Тиса у Закарпатській області розроблено ряд заходів з організації взаємодії територіальних управлінь, органів влади, органів місцевого самоврядування, зацікавлених суб’єктів господарювання для визначення черговості, технічних умов та механізму з підготовки і проведення робіт з розчистки русел річок, спрямованих на покращення умов проходження паводкових вод на річках Закарпатської області.

Проект рішення обласної ради не потребує додаткових фінансових витрат, має регіональний аспект та направлений на покращення умов проходження паводкових вод на річках Закарпатської області.

Реалізація заходів цієї програми проведення протипаводкових робіт з розчистки та регулювання русел річок Закарпатської області дасть змогу визначити механізм з підготовки і проведення робіт з розчистки русел річок та міждамбового простору, спрямованих на покращення умов проходження паводкових вод на річках краю.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1710

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]