Головна » 2016 » Липень » 30 » Для повідомлень про сепаратистські "референдуми" в ГПУ відкривається телефонна лінія

Для повідомлень про сепаратистські "референдуми" в ГПУ відкривається телефонна лінія

  У Генеральній прокуратурі України відкривається пряма телефонна лінія для повідомлень про організацію сепаратистських "референдумів" та фінансування терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР". Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко сьогодні на брифінгу в Києві, передає УНІАН.

"У ГПУ відкривається пряма телефонна лінія, а також електронна для повідомлень тих громадян України, які мають прямі дані про організацію сепаратистських "референдумів" та фінансування терористичних організацій "ЛНР", "ДНР" на території України", - заявив він.

"Кожен, хто особисто бачив або чув не з вуст інших осіб, а сам, особисто, про дії тієї чи іншої особи в організації "референдумів", що посягнули на територіальну цілісність України, хто бачив чи чув, не з слів інших, про захоплення державних установ та організацію сепаратистських воєнізованих угруповань, прошу повідомити слідчим свої контакти", - додав Луценко.

Як повідомлялось, сьогодні, 30 липня, затримано колишнього голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Луценко заявив, що Єфремов підозрюється у вчиненні умисних дій з метою зміни кордонів України, причетності до створення терористичної організації "ЛНР" та заволодінні майном "Луганськвугілля".

Генпрокуратура клопотатиме у суді про арешт Єфремова терміном на 2 місяці. За словами Луценка, інкриміновані екс-"регіоналу" статті не передбачають застави або домашнього арешту як міри запобіжного заходу.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1872

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]