Головна » 2017 » Травень » 30 » Для ремонту доріг Виноградівщина отримає 48 млн грн

Для ремонту доріг Виноградівщина отримає 48 млн грн

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив голова Виноградівської районної ради Віталій Любка.

- Приємно, що обговорені 19 травня на Координаційній раді місцевого самоврядування з начальником служби автомобільних доріг Закарпаття Михайлом Поповичем два серйозні проекти з ремонту доріг, у напрямках Іршава – Виноградів і Виноградів – Теково – Неветленфолу найближчим часом почнуть реалізовуватися. Для цього наш район отримає 48 млн. грн. з митних платежів - від перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових надходжень.Як повідомив сьогодні губернатор області Геннадій Москаль, погодження на їхній ремонт отримано у Службі автомобільних доріг України, Міністерстві інфраструктури, і в Бюджетному комітеті Верховної ради. В умовах постійного недофінансування дорожньої інфраструктури – залучення додаткових коштів для ремонту доріг великий позитив, - написав керівник райради.

Також на офіційному сайті Виноградівської районної ради опублікований коментар Віталія Любки про те, на що саме спрямують ці кошти.

Зокрема, на ділянках доріг Іршава – Виноградів і Виноградів – Теково – Неветленфолу проведуть поточний середній ремонт, він передбачає влаштування асфальтобетонного покриття до 5 см. Такого ремонту тут не було більше як 20 років.

Так, у коментарі йдеться, що ремонт на дорозі Іршава – Виноградів буде зроблений на ділянці від мосту у Великих Ком’ятах до стадіону в селі Онок. Тут цьогоріч планують відновити 3,2 км дорожнього покриття, а обсяг фінансування складе 28 млн. грн. На дорозі Виноградів – Теково – Неветленфолу планують відремонтувати 11 км, ремонтуватимуть цього року 3 км на ділянці від Чорнотисова до Неветленфолу. Вартість робіт 20 млн грн. Також, крім цього, згідно з розпорядженням Кабміну 110 мільйонів буде направлено на автомобільну дорогу Чепа — Петрово — КПП «Велика Паладь».


За матеріалами: Новини сьогодні
30-05-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1917

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]