Головна » 2013 » Липень » 31 » До 1 вересня в Ужгороді відкриють нові спортивні майданчики

До 1 вересня в Ужгороді відкриють нові спортивні майданчики

До початку осені в Ужгороді, поблизу СК «Юність»,  відкриють нові спортмайданчики. Наразі будівництво двох багатофункціональних майданчиків зі штучним покриттям  на завершальному етапі.

Про це повідомили під час робочої поїздки заступника голови Закарпатської ОДА Івана Качура освітніми закладами обласного підпорядкування, у яких цьогоріч заплановано проведення ряду ремонтних робіт.

Згідно з рішенням обласної ради будівля спорткомплексу «Юність» передана в управління Закарпатському обласному відділенню комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

На території літньої бази вже функціонують 8 тенісних кортів. На завершальному етапі будівництво двох багатофункціональних майданчиків зі штучним покриттям. Крім того, заплановано будівництво трьох роздягалень та тренерської кімнати. Оскільки передбачається, що тут проходитимуть не лише заняття, а й змагання  - на території літньої бази з’являться і трибуни для вболівальників. До 1 вересня очікується урочисте відкриття майданчиків.

«Територія позаду СК «Юність» на сьогодні є для нас важливим будівельним об’єктом. Загальна планова сума видатків на нього — 3 млн.100 тис. грн. Сподіваємося, що після відкриття майданчиків спортивне життя міста оживе. — зазначив Іван Качур. – І будівництво майданчиків, і спортзалу в школі-інтернаті, і реконструкція ПАДІЮНу  - сьогодні на часі. Бачимо, що у нашому краї реалізовуються завдання Глави держави щодо розвитку будівельної галузі».

Заступник губернатора відвідав будівництво нового спортзалу в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів. До кінця цього року учні ліцею отримають новий зал для занять фізкультурою, а також нові роздягальні. Наступного року тут заплановане будівництво басейну. Для реалізації проекту передбачено 13 мільйонів, з них 7 млн. грн. саме для спортзалу.

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» роботи ведуться за двох напрямками. Перший, і основний, — реконструкція даху. Завершити роботи планують до настання осінньо-зимового періоду. Крім того, тут ведуться і поточні ремонти у вбиральнях та душових. Внутрішні роботи заплановано завершити до 22 серпня, – повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА.



За матеріалами: Новини сьогодні
31-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11368

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]