Головна » 2017 » Червень » 3 » До польського міста Холм Укрзалізниця відкрила продаж квитків

До польського міста Холм Укрзалізниця відкрила продаж квитків

Укрзалізниця відкрила продаж квитків до польського міста Холм

Вартість проїзду складатиме 203,24 грн.

Укрзалізниця запускає новий денний потяг до Польщі квитків на поїзд Ковель – Холм у міжнародних залізничних касах. Вартість проїзду складатиме 203,24 грн. Поїзд № 751/752 Ковель – Холм відправиться в перший рейс вже через тиждень.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Передбачається, що маршрут обслуговуватиметься складом рейкового автобуса. Залізничники аналізуватимуть попит на цей напрямок і за потреби залучатимуть інший рухомий склад.

Це вже другий денний поїзд до Польщі. У грудні 2016 року для покращення сервісу для пасажирів у міжнародному сполученні Укрзалізниця запустила швидкісний поїзд сполученням Київ – Львів – Перемишль, який нині користується великим попитом.

Завдяки спільним зусиллям українських і польських залізничників квитки до Перемишля Стало відомо, коли залізничні квитки до Перемишля з'являться в онлайн-продажу Стало відомо, коли залізничні квитки до Перемишля з'являться в онлайн-продажу з середини червня вже можна буде купити онлайн. У планах Укрзалізниці – продовжити розвивати міжнародні сполучення не тільки з Польщею, а й з іншими країнами Європи, особливо в контексті запровадження безвізового режиму.

Нагадуємо, вартість квитків на міжнародні напрямки може змінюватися залежно від курсу валюти в день придбання квитка.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-06-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1840

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]