Головна » 2014 » Травень » 12 » До складу Росії Донецьк і Луганськ не візьмуть. Занадто дорого, — Нємцов

До складу Росії Донецьк і Луганськ не візьмуть. Занадто дорого, — Нємцов

За словами російського опозиційного політика Бориса Нємцова, Росія не планує приєднувати Донбас, а хоче зробити з нього “Придністров’я”.

Кремль поважає результати референдуму в Донецьку і Луганську. Не визнає, а лиш поважає. На практиці це означає, що Путін буде прагнути до створення підконтрольної Москві Східної України за прикладом Придністров'я,
- написав Нємцов у Facebook.
Політик вважає, що до складу Росії Донецьк і Луганськ не візьмуть, бо це занадто дорого.
“Шахти суцільно збиткові, пенсіонерів більше 2-х мільйонів і бюджетників годувати треба. А ще Крим облаштовувати”, - зазначив опозиціонер.
“Перспектива стати Придністров'ям не повинна радувати сепаратистів. Скоро їх звинуватять у злиднях і безробіттю, а не українську владу. І тоді навіть ті, хто прийшов на референдум 11 травня, зрозуміють, що їх жорстоко обдурили”, - наголосив Нємцов.
У Кремлі заявили, що уважно спостерігали за підготовкою та проведенням референдумів в Донецькій і Луганській областях України і з повагою ставляться до волевиявлення населення. Тепер Москва очікує на “практичну реалізацію підсумків референдумів”.

Глава профільного думського комітету у справах СНД Леонід Слуцький заявив, що Держдума РФ буде враховувати позицію Донецька і Луганська у подальших відносинах з Україною.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
12-05-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11157

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]