Головна » 2016 » Грудень » 22 » Домовилися про співпрацю в сфері протиповітряної оборони Укроборонпром і польська WB Electronics

Домовилися про співпрацю в сфері протиповітряної оборони Укроборонпром і польська WB Electronics

Домовленості передбачають створення нових зразків зенітної та зенітно-ракетної техніки.

Керівництво Державного концерну «Укроборонпром» та польська компанія WB Electronics S.A. підписали угоду про співпрацю в області створення нових систем протиповітряної оборони. Про це повідомляє сайт концерну.

Згідно з повідомленням, безпосередніми учасниками співпраці стали ДП “Спецтехноекспорт” та ДАХК “Артем”.

“Досвід та можливості польських партнерів є важливим для нас та подальшого розвитку українського ОПК. “Укроборонпром” остаточно визначив курс переходу на міжнародні стандарти, саме тому ми раді розробляти нові зразки озброєння саме к компанією країни-члена НАТО”, – заявив заступник генерального директора з авіабудування та виробництва “Укроборонпрому” Володимир Коробов.

У прес-службі концерну наголосили, що домовленості передбачають створення нових зразків зенітної та зенітної-ракетної техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна планує поставляти до Польщі приводи вертикалі для модернізації бойової машини РТ-91 (аналог танку Т-72), яка знаходиться на озброєнні польської армії.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
22-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1921

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]