Головна » 2014 » Травень » 26 » Донецький аеропорт під контролем силовиків, в'їзди в Донецьк обмежені

Донецький аеропорт під контролем силовиків, в'їзди в Донецьк обмежені

Станом на вечір понеділка, донецький аеропорт перебуває під контролем українських силовиків.

Про це повідомив прес-офіцер ВСУ Олексій Дмитрашковський, передає  62.ua.

За словами офіцера, бій на даний момент триває, а в бойовиків немає "ні сил, ні коштів, щоб відбити аеропорт".

У той же час в'їзд автотранспорту в Донецьк і убік аеропорту й залізничного вокзалу обмежений у зв'язку з воєнними діями, повідомляє Остров з посиланням на управління ДАІ Донецької області. 

"У зв'язку з погіршенням ситуації в районі аеропорту, з метою забезпечення безпеки громадян і громадського порядку обмежений рух транспорту в м. Донецьку в напрямку аеропорту й залізничного вокзалу", - повідомляє обласне ДАІ. 

Прес-служба також повідомляє, що співробітники ДАІ зупиняють транспорт і не дозволяють рухатися в напрямку Донецька з боку міст Горлівка, Констянтинівка, Красноармійськ і Ясиновата. 

"Просимо водіїв утриматися від поїздок у напрямку міста Донецьк або скорегувати маршрути руху в об'їзд вулично-дорожньої мережі, що прилягає до аеропорту до нормалізації ситуації в місті", - звертається ДАІ до власників автотранспорту. 

Державтоінспекція Донецької області звертається до громадян "із проханням з розумінням віднестися до ситуації, не вступати в конфлікти із правоохоронцями, і пам'ятати, що такі дії викликані необхідністю нормалізувати ситуацію, не допустити людських жертв і ушкодження майна людей".

 


За матеріалами: Новини сьогодні
26-05-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11178

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]