Головна » 2019 » Лютий » 26 » Допуск іноземних військових на навчання в Україну Рада схвалила

Допуск іноземних військових на навчання в Україну Рада схвалила

Рада схвалила допуск іноземних військових на навчання в Україну

Парламент схвалив президентський законопроект за основу і в цілому.

Верховна рада у вівторок, 26 лютого, схвалила за основу і в цілому законопроект №10067 про допуск підрозділів Збройних сил іноземних держав на територію України. За закон проголосували 263 нардепа, передає кореспондент РБК-Україна.

Підкреслимо, на фінансування витрат, пов'язаних з підготовкою і проведенням багатонаціональних навчань на території України та за її межами в 2019 році передбачено 40 млн 220,1 тис. гривень.

"Рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2019 році для участі у багатонаціональному навчанні з підготовки підрозділів збройних сил, українсько-американському навчанні "Репід Трайдент - 2019", українсько-американському навчанні "Сі Бриз - 2019", українсько-румунському навчанні "Ріверайн - 2019", багатонаціональному навчанні "Кленова Арка – 2019" та українсько-британському навчанні "Воріер Вотчер - 2019" схвалити", - сказано у тексті закону.

Документ набирає чинності з дня його опублікування.

Як писало РБК-Україна, в понеділок спікер парламенту Андрій Парубій анонсував розгляд закону про допуск іноземних військових у вівторок. Він підкреслював, що цей закон буде одним з перших на порядку денному.

Нагадаємо, 20 лютого президент Петро Порошенко вніс у Раду законопроект №10067 про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України в 2019 році для участі в багатонаціональних навчаннях.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-02-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1524

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]