Головна » 2013 » Жовтень » 3 » «Дорога життя» відзначила 14-річчя концертом у «Закарпатті»

«Дорога життя» відзначила 14-річчя концертом у «Закарпатті»

Вже 14 років виповнилося з часу створення Медико-соціальниого реабілітаційного центру «Дорога життя» міського товариства інвалідів праці та дитинства «Оптиміст». У зв’язку з такою подією сьогодні відбулося святкування в готелі «Закарпаття». «Дорога життя» допомагає дітям з фізичними вадами бути здоровішими і впевненішими в собі, повірити в себе.

Сьогодні співробітників та пацієнтів закладу вітали ті, хто найбільше допомагає Центру – спонсори, керівники соцуправлінь, представники влади. Керівник «Дороги життя» Олег Кириленко нагадав, що коли Центр створювали, не було впевненості, чи вдасться реалізувати його можливості в повній мірі. Але нині можна з упевненістю констатувати, що в Ужгороді питання дітей-інвалідів повністю вирішене та закрите. Нині стоїть завдання досягнути не менших результатів і на рівні області.

Привітав іменинників, зокрема, й міський голова Віктор Погорелов, який, до речі, допомагав відкрити Центр 14 років тому, будучи тоді першим заступником міського голови. Віктор Володимирович запевнив, що ужгородська міська влада завжди допомагатиме «Дорозі життя», незважаючи на те, хто перебуватиме на посаді мера. От і цього року з міського бюджету на потреби Центру вже було виділено 300 тисяч грн. На наступний рік фінансування буде ще кращим.

Співробітники «Дороги життя» отримали в подарунок грамоти, а для вихованців накрили солодкий стіл та показали коротку концертну програму.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-10-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11117

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]