Головна » 2017 » Травень » 23 » "Дружні стосунки українців та угорців на Закарпатті виявилися міцнішими за інспіровані Москвою провокації" - Москаль

"Дружні стосунки українців та угорців на Закарпатті виявилися міцнішими за інспіровані Москвою провокації" - Москаль

Москаль: "Дружні стосунки українців та угорців на Закарпатті виявилися міцнішими за інспіровані Москвою провокації".

Зазначає голова ОДА
Частина осіб, які брали участь у влаштованій минулого тижня російськими спецслужбами провокації на Закарпатті, встановлена співробітниками обласного управління СБУ. Відкрито кримінальне провадження за ст. 110 Кримінального кодексу України («Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України»).

– Усі потуги 5-го управління ФСБ Росії посварити українську та угорську громаду на Закарпатті закінчилися гучним «пшиком», – заявляє Геннадій Москаль. – Не допомогла навіть інформаційна диверсія з використанням всеросійських новинних агентств, які поширили грубі фейки з вигаданими подіями та цитатами від імені першого заступника голови облради Йосипа Борто, голови Демократичної спілки угорців України Ласло Зубанича, екс-керівника цієї організації Михайла Товта та голови Берегівської районної ради Йосифа Шіна. Ні Товариство угорської культури Закарпаття, ні Демократична спілка угорців України не мають до цієї провокації жодного відношення.

Дружні стосунки між українцями та угорцями на Закарпатті виявилися міцнішими за влаштовані Москвою інсинуації. У контексті озвучених подій наведу одну промовисту паралель – флеш-карта з дрона, яку посібник провокаторів проковтнув при затриманні, була вилучена, так би мовити, природним шляхом. Те ж саме можна сказати й про спецоперацію ФСБ, весь результат якої вартий тільки того, щоб його, перепрошую, спустити в унітаз.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-05-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1781

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]