Головна » 2019 » Березень » 17 » Двічі намагалися перетнути кордон через Тису «сигаретні водолази»

Двічі намагалися перетнути кордон через Тису «сигаретні водолази»

«Сигаретні водолази» двічі намагалися перетнути кордон через Тису

Дві спроби незаконного переміщення тютюнової контрабанди попередили минулої доби прикордонники України та Румунії в результаті проведення спільних заходів. В обох випадках організатори незаконних оборудок намагались переправити сигарети річкою Тиса. Але, завдяки оперативній взаємодії зі своїми європейськими колегами, прикордонникам вдалось зруйнувати злочинні наміри контрабандистів.

Так, на заваді протиправним елементам стали військовослужбовці відділів прикордонної служби «Ділове» та «Тячів», які вчасно виявили ознаки незаконної діяльності поблизу кордону та негайно повідомили про це своїх румунських колег.

У результаті обміну інформацією та проведення пошукових заходів було виявлено 45 пакунків тютюнових виробів та затримано двох осіб у гідрокостюмах. Одному із затриманих ще не виповнилось й 16 років. Його контрабандисти використали для переміщення сигарет у темний час доби. Варто зазначити, що зараз температура води у річках є ще вкрай низькою, до того ж, рівень води у Тисі ще дуже високий, а течія подекуди бурхлива та стрімка.

На жаль, це  вже не перший випадок, коли організатори контрабандної діяльності нехтують здоров’ям та життям осіб, які заради нелегального підробітку переміщують сигарети, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Мукачівського прикордонного загону.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1488

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]