Головна » 2016 » Грудень » 12 » Двох в'єтнамок-нелегалок прикордонник врятував з-під криги

Двох в'єтнамок-нелегалок прикордонник врятував з-під криги

Прикордонники Мукачівського загону врятували двох в'єтнамок-порушниць, які провалилися під лід. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Близько 17.30 прикордонники отримали інформацію про рух групи невідомих у складі більш ніж 5 осіб у бік державного кордону. Вже за півгодини група реагування українських прикордонників неподалік кордону затримала 2 громадян В’єтнаму. Ще за кілька хвилин угорські прикордонники повідомили про затримання на цьому напрямку 4 громадян Індії відразу після перетину ними державного кордону", - йдеться у повідомленні.

При цьому, близько 19.30 на цій же ділянці прикордонний наряд виявив ще двох жінок, які, помітивши прикордонний наряд, побігли в напрямку кордону через канал Чоронда та провалилися під кригу й почали тонути. Старший прикордонного наряду кинувся їм на порятунок.

Оскільки угорський берег каналу більш пологий, жінок прикордонник витягнув на суміжну сторону. Незабаром прибув і угорський прикордонний наряд, який надав жінкам першу медичну допомогу.

Раніше на Луганщині прикордонник врятував дівчину від зґвалтування.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
12-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1915

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]