Головна » 2014 » Березень » 11 » Джемілєв, після запрошення Путіна до Кремля, вилетів до Москви на зустріч з екс-президентом Татарстану

Джемілєв, після запрошення Путіна до Кремля, вилетів до Москви на зустріч з екс-президентом Татарстану

Народний депутат України (фракція "Батьківщина"), екс-голова Меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв у вівторок 11 березня вилетів з робочою поїздкою до Москви, де зустрінеться з екс-президентом Республіки Татарстан, державним радником Татарстану Мінтимером Шаймієвим.

"Ініціатором зустрічі виступив особисто М.Шаймієв", - повідомляє офіційний сайт Меджлісу з посиланням на прес-службу Джемільова.

Як повідомляється, в рамках робочої поїздки заплановано обговорення ситуації в Криму, а також взаємовідносин кримських татар і татар Поволжя і Приуралля.

Поїздка Джемілєва і його зустрічі в Москві узгоджені з керівництвом України, йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що Джемілєв також у коментарі "15 хвилинам" повідомив про те, що президент Росії Володимир Путін запросив його на зустріч в Кремль.

На думку екс-голови Меджлісу, з ним там збираються обговорити ситуацію в Криму і спробують схилити на свій бік кримських татар.

При цьому Джемілєв тоді зазначив, що поки не знає, чи поїде він до Москви.

"Буду радитися з керівництвом. Вони ж не будуть обговорювати зі мною виведення російських військ, а будуть щось пропонувати", - сказав він.

За його словами, запрошення він отримав особисто від Путіна.

Нагадаємо, 11 березня кримська Верховна Рада ухвалила постанову "Про гарантіївідновлення прав кримськотатарського народу та його інтеграції в кримське співтовариство".

Джемілєв назвав ці ініціативи спробою заручитися підтримкою корінного народу Криму, але вказав, що ці рішення не мають ніякої сили, оскільки влада Криму нелегітимна.




За матеріалами: Новини сьогодні
11-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11055

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]