Головна » 2013 » Липень » 6 » Еко-велосипед від дизайнерів фірми Dezien

Еко-велосипед від дизайнерів фірми Dezien

  Еко-велосипед від дизайнерів фірми Dezien

Дизайнери зібрали новий еко-велосипед, фактично з матеріалу, з якого роблять кухонні стільниці. Він здатний здійснювати підзарядку різних гаджетів, таких, як iPhone або відеокамери, або, можливо, навіть електрокари.

Levitation - так називається цей вельми стильний винахід. У нього вбудована батарея, яка заряджається як від мережі, так і під час їзди на ньому. Заряджати пристрої за допомогою велосипеда можна через захований в кермо USB.

Також новинка оснащена сенсорним монітором, на який виведено кількість виробленої електроенергії і частота пульсу велосипеда. І, природно, він має вбудований Wi-Fi.

Levitation створено дизайнерами Діас і Брендоном Хартлі, Майклом Стрейн, що працюють на Dezien. Незвична рама трикутної форми зроблена з міцного матеріалу HI-MACS. Так називається штучний акриловий камінь, який частіше використовується в декорі кухонних поверхонь.

За словами дизайнерів, Levitation - велосипед, що виробляє чисту стійку енергію. Дизайнери очікують підтримки спонсорів для масового випуску свого дітища.

За матеріалами: Новини сьогодні
06-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11192

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]