Головна » 2013 » Червень » 27 » Екобригади шкіл Ужгородщини змагаються на краще знання довкілля

Екобригади шкіл Ужгородщини змагаються на краще знання довкілля

Згідно з відповідним розпорядженням голови райдержадміністрації,  на Ужгородщині діє Програма впровадження молодіжної, сімейної, демографічної та гендерної політики.

У рамках програми велика увага приділяється екологічній освіті школярів. Її мета – формування поглядів і переконань,які закладають основи відповідального ставлення до навколишнього природного середовища. У відділі освіти та у справах національностей адміністрації підбили підсумки роботи у цьому напрямку протягом 2012-2013 навчального року.

Як повідомив начальник відділу Іван Росоха, учні шкіл району беруть активну участь у різноманітних еколого-натуралістичних конкурсах,зокрема, Всеукраїнській трудовій акції «Плекаємо сад», Всеукраїнському юнацькому фестивалі, «В об’єктиві натураліста», Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Зоологічна галерея» та ін. У конкурсі-огляді колективів екологічної просвіти брали участь екобригади 14 шкіл району. Переможці районного конкурсу – екобригадa «Аквавіта» Сторожницької ЗОШ І-ІІІ ст. – взяли участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти,де посіла ІІІ місце. Шкільне лісництво Кам’яницької ЗОШ разом з представниками Ужгородського держлісгоспу успішно захищали честь району на обласному етапі Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв.

Учні Кам’яницької, Сторожницької, Червонівської та Великолазівської шкіл під керівництвом учителів біології та хімії активно співпрацюють із регіональним молодіжним екологічним об’єднанням «Екосфера» та виконують науково-дослідницькі роботи, які успішно представляють на Всеукраїнській олімпіаді з екології та природничих секціях МАН, - Ужгородська РДА.

За матеріалами: Новини сьогодні
27-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11382

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]