Головна » 2016 » Серпень » 28 » Епічні помилки чиновників показав Москаль

Епічні помилки чиновників показав Москаль

Очільник Закарпаття Геннадій Москаль зазначив, що Кабмін і після закону про декомунізацію виділяє кошти Леніну, Енгельсу, Котовському та іншим комуністичним ідолам.

"Постанова Кабінету Міністрів України № 518 від 27 липня 2016р. «Про внесення змін у додатки 1 – 3 до постанови КМУ від 24.06.2016 (щодо надання субвенції з державного місцевим бюджетам) рябить комуністичними назвами. І це після введених у дію законів про декомунізацію!", – обурюється очільник області.

– Наприклад, у м.Бершадь Вінницької області Кабмін виділяє кошти на капітальний ремонт будинку культури по вул. 50 років Жовтня, – заявляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. – На Волині буде проводитися капремонт дитсадка в смт. Жовтневе, реконструкція школи по вулиці Леніна в с.Давидівка та ремонт заїздів по вул. Карла Маркса в Брусилові. На Черкащині в м. Сміла відновлять дорожнє покриття по вул. Карла Маркса.

"У Кіровоградській області досі фігурує м.Кіровоград, перейменований Верховною Радою у м.Кропивницький 14 липня, тобто за два тижні до постанови Кабміну. В населених пунктах області фігурує купа вулиць Леніна, а в м.Олександрія в одній позиціє є зразу «три в одному»: Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття вул.Енгельса (класик марксизму-ленінізму) – від вул. Червоностудентської (тут без коментарів) до пров. Котовського (кримінальний авторитет, залучений Леніним і Троцьким до державного управління). Усі вказані в постанові назви (за винятком Кіровоградської області, змінити яку можна тільки зі змінами в Конституцію України) давно перейменовані рішенням місцевих органів самоврядування або Верховною Радою, однак для Кабміну вони досі прокомуністичні. Всупереч Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ст.4 якого забороняє використання комуністичних назв, Кабмін і далі виділяє кошти вождю світового пролетаріату Леніну, Марксу, Енгельсу, Котовському та іншим комуністичним ідолам", – додав Москаль.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1969

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]