Головна » 2017 » Липень » 9 » Євродепутати відвідали Волноваху - ця війна справжня

Євродепутати відвідали Волноваху - ця війна справжня

  Делегація європарламентарів у складі співголови Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Даріуша Росаті та євродепутата Міхаеля Галера відвідала прифронтову Волноваху

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Під час свого візиту завітали на КПВВ "Новотроїцьке", яке знаходиться за 7 кілометрів від лінії зіткнення з російсько-терористичними військами. Там представники Європарламенту ознайомилися з процедурою перетину контрольно пропускних пунктів.

Також делегація з Європейського парламенту відвідала меморіал присвячений жертвам Волноваської трагедії 2015 року. Як зазначили європейські депутати, по приїзді вони обов'язково розкажуть колегам, що ця війна справжня, вона триває, і що треба докласти "усіх зусиль, щоб її зупинити".

Нагадаємо, європарламентарі здійснюють візит на схід України, аби на власні очі ознайомитися з ситуацією у зоні проведення АТО. Гостей супроводжують українські народні депутати: співголова Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС від української сторони Микола Княжицький, Марія Іонова та Ірина Фріз.

Вони вже зустрілися з вимушеними переселенцями та маріупольським міським головою Вадимом Бойченком, а також побачили наслідки російської агресії у Широкиному й ознайомилися з тим, як Маруполь охороняється з моря.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
09-07-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1902

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]