Головна » 2015 » Квітень » 8 » Ежидіо "Дніпро" сподівається повернути. Адвокат футболіста: шансів немає

Ежидіо "Дніпро" сподівається повернути. Адвокат футболіста: шансів немає

"Дніпро" не залишає надій повернути захисника Ежидіо, який втік до "Палмейраса", або повернути витрачені на нього гроші. Мотивує своє бажання дніпропетровський клуб тим, що зарплату футболісту, попри всі заяви про протилежне, він платив.

Нагадаємо, футболіст розірвав контракт з "Дніпром" на підставі того, що за три місяці в клубі так і не отримав зарплату. Гендиректор "Дніпра" Андрій Стеценко в інтерв'ю програмі "Великий футбол" на телеканалі "Футбол 1" заявив, що Ежидіо отримав зарплату до розірвання свого контракту, а значить, не мав права на подібний крок.

У відповідь на це адвокат Ежидіо Маркос Мотта запропонував клубу довести факт виплати грошей.

"Вони не платили зарплату. Закликаю клуб показати будь-який доказ оплати, зробленої перед розірванням контракту. Гравець вже покинув "Дніпро", а про розірвання було повідомлено в ФІФА та УЄФА. Якщо "Дніпро" заплатив пізніше, то це не має значення", - цитує Мотту espn.com.br.

"Ситуація абсурдна настільки, що в один день я попросив Ежидіо зробити роздруківку зі свого рахунку, щоб показати нульовий баланс, але він не зміг, бо послуга коштувала 1 євро, а в нього навіть 1 євро не було на рахунку. Його дружині довелося сфотографувати банкомат. Це ганьба".

"З 1 січня він не отримав нічого. Він грав в Лізі Європи, перебував в Україні з дружиною, але нічого не отримав протягом трьох місяців. Щоб купити їжу, він використовував свою особисту кредитку, а на тренування добирався на автобусі".

Мотта також сказав, що починаючи з січня робив чотири запиту в "Дніпро", намагаючись добитися виплати. Однак не було ніяких відповідей.

"У мене 16 років юридичної практики з ФІФА та УЄФА. У мене було 100 справ, схожих на випадок з Ежидіо. Шансів повернути все на свої місця немає".


За матеріалами: Новини сьогодні
08-04-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1951

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]