Головна » 2013 » Березень » 2 » Facebook тестує новий дизайн інтерфейсу "Хроніка", а на найкращому ігровому порталі godvilgames.com з’явилися нові ігри

Facebook тестує новий дизайн інтерфейсу "Хроніка", а на найкращому ігровому порталі godvilgames.com з’явилися нові ігри

Найбільша у світі соціальна мережа Facebook тестує новий дизайн користувальницьких сторінок "Хроніка" (Timeline), в якому великі візуальні вкладки "Друзі", "Фотографії" та інші замінені невеликими кнопками, повідомляє техноблог Mashable. У той же час слід зазначити, що нові цікаві ігри з’явилися і на найкращому ігровому порталі http://www.godvilgames.com/.

Facebook представила новий формат профілю "Хроніка" (Timeline) у вересні 2011 року на конференції Facebook F8. З середини грудня 2011 року можливість підключити "Хроніку" отримали всі користувачі соцмережі. Чутки про тестування оновленого дизайну "Хроніки" ходять на ринку з минулого року, проте масштабних змін поки не спостерігалося.

Оновлення "Хроніки", помічене Mashable, доступно зараз обмеженому числу користувачів у Новій Зеландії. Його головною відмінною рисою стала заміна великих візуальних вкладок "Друзі" і "Фотографії" невеликими кнопками на панелі під фотографією-"обкладинкою" профілю. Інші вкладки зібрані в меню, що випадає на тій же панелі.

Віджет "Інформація про користувача" крупне і розміщений відразу під профільною фотографією. У ньому ж розташовується інформація про передплатників сторінки користувача. У лівій частині сторінки розміщений віджет з фотографіями, далі - інформація про підписки на публічні сторінки і додатках. При цьому блок для публікації статусу переміщений вправо.

Деякі з помічених Mashable нововведень - наприклад, підказки підписатися на ту чи іншу сторінку, пов'язана з опублікованими користувачем контентом, або переміщення навігації по "Хроніці" - вже доступні російським користувачам. Чи будуть інші оновлення впроваджуватися в глобальному масштабі, поки не уточнюється.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-03-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11486

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]