Головна » 2013 » Травень » 29 » Фаріон на Закарпатті розповідала про «Божу росу»

Фаріон на Закарпатті розповідала про «Божу росу»

Вчора, 28 травня, Закарпаття відвідала народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон та розповіла закарпатцям про «Божу росу» - власні книги.  

В Ужгороді та Хусті націоналістка презентувала монографію "Мовна норма: знищення, пошук, віднова", присвячену культурі мовлення публічних людей. Окрім цього, свободівка розповіла присутнім про роботу фракції ВО "Свобода" у парламенті.

"Наша спільна мета – Україна, а не тільки презентація видань, саме тому, я започаткувала тур нашою державою, в якому спілкуюся з керівниками вишів, науковою елітою, студентами та інтелігенцією", – розповіла на початку зустрічі з ужгородцями Ірина Фаріон.

Під час цих зустрічей свободівка, окрім презентації книги та спілкування на тему мовного питання, зупинилася також на складнощах законодавчого процесу у Верховній Раді та розповіла про "Божу росу" – свої книжки, які видавала з любові, й необхідності, – йдеться у повідомленні прес-служби закарпатської «Свободи».

"Моє головне завдання в політиці – довести, що мова є засіб для відновлення народу. Маю щастя спостерігати, як наша українська родина зростає, й народжується нова якість української свідомості та людини, яка врешті-решт виходить на шлях побудови національної української держави. Антагонізм у Верховній Раді – свідчення нашого оздоровлення, бо держава будується світоглядом своїх громадян, а ВО "Свобода" прийшло в політику, щоби змінити свідомість електорату, який обрав цей тераріум у Верховній Раді, з яким ми повинні боротися. Що більше ми достукаємося до них і до їх виборців, то швидше вийдемо на рівний шлях", – наголосила Ірина Фаріон.

Депутат наголосила, що нині слово націоналізм вже нікого не лякає, бо свободівці інтегрували його у суспільство.

"Ми віримо у перемогу, і не перестанемо кричати "українська" у парламенті, не відступимо, поки не досягнемо мети. І акція "Вставай, Україно!" – не кульмінаційна акція, бо ми ще не знаємо, що нас чекає попереду! "Вогонь запеклих не пече", – процитувала Тараса Шевченка Ірина Фаріон.

"Присутність ВО "Свобода" у парламенті – це вже страшна загроза для антиукраїнської влади. До великої мети йдемо малими кроками. Тому, аби здобути державу треба змінити свідомість людей. Коли змінити не можемо, тоді виходимо на акції протесту. Ми постійно в живому спілкуванні з людьми, щоб достукатися до їхніх сердець. Якщо зуміємо це зробити, то будемо опиратися не на два мільйони свободівців нині, а на двадцять у майбутньому", – додала націоналістка.



За матеріалами: Новини сьогодні
29-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11463

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]