Головна » 2013 » Березень » 16 » Фітнес вдома: Як правильно тренуватися?

Фітнес вдома: Як правильно тренуватися?

        Фітнес вдома: Як правильно тренуватися?

Тренуватися вдома зручно, але, якщо ви не будете обережні, ви можете нашкодити собі. Зрештою, єдиною людиною, яка відповідає за ваші тренування у вітальні, є ви самі! Не потрапляйте в цю пастку, прочитайте наші поради про те, що ви повинні зробити, щоб з розумом займатися спортом вдома.

Попередньо перекусіть. Вправи на порожній шлунок можуть змусити вас зробити паузу в тренуваннях раніше, ніж ви почнете. У той же час пітливість також може пошкодити заняттям. З'їжте що-небудь, що містить прості вуглеводи і мало білка, перш ніж переодягнутися в тренувальну форму, щоб у вашого шлунка було трохи часу, перш ніж почнете заняття. Ми б порадили ці ідеї для попереднього сніданку.

Знайте, що ви збираєтеся робити. Не витрачайте дорогоцінний час на роздуми про ваше тренування протягом дня. Записи на DVD, закладки веб-сайту, або заплануйте ваші дії заздалегідь так, щоб вам не доводилося витрачати час, з'ясовуючи, як саме потрібно робити ту або іншу вправу. Ви також повинні заздалегідь приготувати одяг та необхідну екіпіровку, і прибрати  безлад у кімнаті, де плануєте тренуватися, щоб вам не потрібно було витрачати на це час.

Не поспішайте. Швидкі тренування іноді бувають ефективними, але якщо ви віддали перевагу тренуванням вдома, то вам знадобиться час, щоб побачити результат. Можна легко виділити кілька хвилин тренування на відпочинок, коли у вас немає чіткого розкладу занять, але не давайте собі розслаблятися занадто часто, інакше ваші тренування стануть, по більшій частині, хвилинами відпочинку.

Різноманітність. Холодні дні можуть спричинити за собою тижні тренувань вдома, так що не нехтуйте цією частиною вашої фітнес-програми на користь зручних і простих домашніх тренувань. Ваша фітнес-програма повинна включати поєднання кардіо-і силових тренувань, а також розтяжки, ви повинні грамотно поєднувати ці види тренувань, міняючи їх по тижнях.

За матеріалами: Новини сьогодні
16-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11348

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]