Головна » 2013 » Вересень » 10 » Френсіс Фукуяма: Україна не має іншого вибору, окрім євроінтеграції

Френсіс Фукуяма: Україна не має іншого вибору, окрім євроінтеграції

Таку думку щодо вибору України між ЄС та Митним Союзом висловив видатний філософ сучасності, професор Стенфордського університету, доктор філософських наук Френсіс Фукуяма. «Україна не має іншого вибору, окрім євроінтеграції. Вступ України в ЄС стане потужним стимулом до реформ. А яка альтернатива? Митний Союз? Це було б катастрофою для України», - зазначив філософ під час лекції, яку сьогодні прочитав у Київському інституті журналістики.

Лекція стосувалася теми його останньої книги The Origins of Political Order: From Prehuman Times to the French Revolution («Витоки політичної системи: від доісторичних часів до Французької революції»). Доктор Френсіс Фукуяма розповів слухачам про джерела демократії, про три її основні складові, проаналізував її процес трансформації у різних частинах світу. В рамках зустрічі відбулася відкрита дискусія, у якій взяли участь студенти, експерти, представники громадянського суспільства та журналісти.

Автор численних книг та статей з питань демократизації та міжнародної політичної економіки в Україні вже вдруге. Цього разу погодився приїхати в Україну на запрошення «людей, які вірять в демократію».

Більше про зустріч із Френсісом Фукуямою читайте на шпальтах «Дня»



За матеріалами: Новини сьогодні
10-09-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11223

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]