Головна » 2018 » Березень » 24 » Гарне ліжко - запорука здоров'я

Гарне ліжко - запорука здоров'я

Як часто вам не спиться? Відразу ви улаштовуєтеся зручніше і засинаєте? Або без кінця соваєтеся, не можете вибрати положення тіла. А вранці здається, що ви не спали, а працювали. Якщо це про вас, можливо, вся справа в ліжку.

Перед заміною ліжка подумайте: чи є у мене болі в спині і шиї після сну? Чи зручно мені спати? Чи немає частин, що випирають? Чи скрипить ліжко, коли ви перевертаєтеся? Чи не зустрічаєтеся ви з партнером в центрі ліжка? Чи криве дно? В якому стані ніжки? Подумавши про це, ви зможете ухвалити рішення про покупку нового ліжка. Як вибрати хороше ліжко?

Пам'ятайте, що старе ліжко сповнене пилових кліщів, поту, сухої шкіри. Все це викликає астму і алергію. Цінуйте здоров'я. Не купуйте вживане ліжко. Запасіться часом і терпінням. Виберіть потрібний магазин. До речі, ви можете купити ліжко за вигідною ціною в магазині меблів lux-mebli.net.

Розпитайте продавців про кожне ліжко. Не поспішайте з покупкою, так як ліжка дорого коштують. Не ходіть в магазин втомленими і розбитими. Так ви легко зробите помилку. Обов'язково випробуйте обране ліжко. Для цього зніміть верхній одяг і приляжте на пару хвилин. Не просто лежіть, а покрутіться. Прийміть звичні для вас пози. Подивіться, чи є опора у стегон, попереку і плечей.

Матрац не повинен нагадувати фанеру. Якщо він дуже жорсткий, то будуть проблеми зі спиною. Просуньте руку під спину. Вона повинна ледь проходити. Якщо це так, значить міцність матраца підходяща. Хребту необхідно залишатися рівним, лежачи на боці. Ширина ліжка також дуже важлива. Вона не повинна перешкоджати свободі рухи тіла.

Не поєднуйте старе ліжко і новий матрац. Адже, якщо зносилося дно, то воно здатне зашкодити новому матрацу. Важлива також якість матеріалів. Не женіться за дешевою покупкою. Якість - краще економії. Якщо квартира маленька, то оберіть ліжко, яке забирається в шафу. Можна купити матрац з поролону. Його стелять перед сном на підлозі або на диван.

При проблемах зі здоров'ям підійде водяний матрац. А при алергіях ліжка з рейковим дном можуть допомогти. Ліжко - не тільки грошове вкладення. Це вкладення в саме життя і в здоров'я.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-03-2018
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1838

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]