Головна » 2014 » Березень » 2 » Генконсул Росії в Криму: Немає постраждалих росіян в АРК

Генконсул Росії в Криму: Немає постраждалих росіян в АРК

Генеральний консул Росії в Криму В’ячеслав Свєтлічний спростував інформацію про постраждалих росіян під час сутичок у Криму.
Про це в ефірі телеканалу «Дождь» розповів російський правозахисник та член Ради з прав людини при президенті РФ Андрій Юров, який мав довгу бесіду із генеральним консулом.

За словами Юрова, саме це є головною інформацію сьогодні.

«Перед голосуванням у Раді федерації голова верхньої палати російського парламенту Валентина Матвієнко заявила про жертви серед росіян під час бійок в ніч на 1 березня. Я спитав про це в генконсула Росії в Криму пана Свєтлічного. За його словами, це якісь безглузді чутки – перестрілка 1 березня була здійснена «у повітря» та ніяких жертв не було. Більш того, у цьому приймали участь лише українці. Таким чином Верховна Рада Криму розповсюджує не зовсім достовірну інформацію, а сенаторів Ради Федерації просто дезінформовано про події у Криму», – наголосив експерт-правозахисник.

Юров взагалі не чув збройних зіткнень у цю ніч.

«Я чесно кажучи їх не бачив, мабуть, доволі міцно спав», – зазначив експерт.

Нагадаємо, зараз Крим контролюють озброєні люди без розпізнавальних знаків будь-якої армії світу. Російські ЗМІ переконують, що це загони самооборони російськомовного населення. Проте за даними свідків, більшість з них є російськими військовими та фактично не приховують цього, пише Еспресо.TV.




За матеріалами: Новини сьогодні
02-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11112

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]