Головна » 2013 » Жовтень » 4 » Генконсул України в Сучаві закликає закарпатців не їхати у Румунію

Генконсул України в Сучаві закликає закарпатців не їхати у Румунію

На адресу обласної державної адміністрації надійшов лист Генерального консула України в Сучаві Василя Боєчка щодо ускладнень погодних умов в Румунії.

Як зазначається у листі, 1 жовтня цього року погодні умови на території Румунії значним чином ускладнилися із-за несподіваних снігопадів та ожеледиці на окремих дорогах, що у багатьох місцях ускладнили рух автотранспорту.

На території північно-східної частини країни оголошено штормове попередження щодо дощу і посилення вітру до 70 км на годину. Найбільш складна ситуація спостерігається у повітах Харгіта, Ковасна, Сібіу, Вранчя, Васлуй та Сучава. Компетентні румунські органи згаданих повітів оголосили умову щодо обов’язкового оснащення автотранспорту, особливо важких автомобілів місцевих і міжнародних перевезень, зимовими шинами, ланцюгами, лопатами та іншим необхідним обладнанням для дій у випадку потрапляння у снігові замети і ожеледицею.

Європейська магістраль Е-85 «Сірет – Бухарест» функціонує у нормальному режимі.

Генеральне консульство звертається до громадян та автоперевізників України з рекомендацією утриматись на даний час від подорожей до Румунії без крайньої на це необхідності, - повідомляє Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

За матеріалами: Новини сьогодні
04-10-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11154

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]