Головна » 2013 » Вересень » 22 » Говерлу присипало 50-сантиметровим шаром снігу

Говерлу присипало 50-сантиметровим шаром снігу

Україну буде заливати дощами ще як мінімум тиждень, а українці змушені через погоду коригувати свої плани і сидіти вдома.
Найпопулярніша нині фраза українців про погоду – "набридло”. Навіть київський Хрещатик, який у вихідні – традиційне і наймасовіше місце відпочинку – зараз майже безлюдний.
Ті ж, хто зрештою зважився вийти надвір, радше не прогулюються, а пливуть. Найбільше нарікань на зіпсовані плани, а популярними елементами гардеробу стали дощовики, гумові чоботи і парасольки.

Водночас, за словами синоптиків, дощі продовжаться. В понеділок у північних областях, а у вівторок у східних областях можливі сильні дощі. Досить такого дискомфорту додасть і поривчастий вітер на території України.
Найхолодніше найближчими днями буде у Західних областях – до +6. А в Карпатах температура буде близько нуля і мокрий сніг. Наприклад, на Говерлі сніговий покрив вже сягнув позначки в 50 сантиметрів.
Для решти ж України середня температура буде +10 і як мінімум ще цілий тиждень.
Повернення безхмарного неба очікується вже на початку жовтня. Як повідомлялося раніше, в цьому році бабине літо до України може і не прийти.

За матеріалами: Новини сьогодні
22-09-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11196

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]