Головна » 2013 » Грудень » 24 » Громадський сектор Євромайдану оголошує на 30 грудня всеукраїнську акцію "Пам’ятаємо!"

Громадський сектор Євромайдану оголошує на 30 грудня всеукраїнську акцію "Пам’ятаємо!"

"Місяць минув з часу трагічних подій 30 листопада 2013 року. З тих пір жодного винуватця не було звільнено, жодну причетну особу не було притягнуто до кримінальної відповідальності"
Активісти Громадського сектору Євромайдану 30 грудня планують провести всеукраїнську акцію "Пам'ятаємо!".

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, громадський активіст, заступник коменданта Євромайдану Ігор Луценко.

"Місяць минув з часу трагічних подій 30 листопада 2013 року, коли під час розгону "Беркутом" мирного зібрання на Майдані постраждали більше сотні людей", - написав він.

"З тих пір жодного винуватця не було звільнено, жодну причетну особу не було притягнуто до кримінальної відповідальності. Було оголошено імена лише тих, хто відіграв глибоко другорядну роль у побитті. Влада не назвала ні імена тих, хто спланував та віддав злочинний наказ, ні тих, хто безпосередньо на Майдані бив людей", - зазначив Луценко.

За словами активіста, акція покликана показати те, що громадськість пам'ятає про усі ці події.

"Ми покажемо, що ми весь час діємо, щоденно запроваджуючи свої, власні санкції проти винуватців трагедії", - зазначив активіст.

Передбачається, що це буде всеукраїнська акція. Громадський сектор Євромайдану запрошує усіх небайдужих, в усіх регіонах, до координації своїх дій.

"Якщо треба, ми готові це робити щомісяця, кожного 30-го числа, аж поки не доб'ємося правди", - вказано у дописі.



За матеріалами: Новини сьогодні
24-12-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11168

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]