Головна » 2015 » Жовтень » 25 » Губернатора Москаля Балога звинувачує в побитті своєї охорони. ВІДЕО

Губернатора Москаля Балога звинувачує в побитті своєї охорони. ВІДЕО

Охорона Андрія Балоги через підконтрольні йому ЗМІ звинувачує губернатора Закарпаття Геннадія Москаля в їх побитті підконтрольними йому невідомими людьми.

А зараз нагадаємо про, що говорили охоронці коли їх затримали під час розповсюдження агіток з чорним піаром.

І тут заява Геннадія Москаля :

У суботу (24.10) після 2-ї години ночі в Мукачеві затримали двох молодих хлопців, котрі розносили в мікрорайоні “Росвигово” фальшиві звернення від голови ОДА Г.Москаля. Раніше аналогічні фальшивки були розповсюджені в кількох гірських районах області, на Іршавщині та в Ужгороді (про що повідомляла ОДА). Звернення написане на дорогому папері з кольоровим зображенням Г.Москаля в міліцейському мундирі та його підписом (взятим з інтернету) і вставлене в конверт зі зворотною адресою Закарпатської облдержадміністрації та логотипом «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Текст пересипаний “перлами” на зразок «В Україні ніколи не буде великих пенсій та зарплат, поки не буде реальних тарифів, високих податків і штрафів…», «Добре, що тарифи ростуть не лише на газ, а й на електроенергію, бо це питання виживання бізнесу наших олігархів, на яких тримається економіка…» і т.д. За підрахунками фахівців, вартість друку й поширення фальшивки по області складає близько мільйона гривень.

Крім фальшивок від Г.Москаля хлопці розповсюджували схоже підроблене звернення від імені кандидата на посаду мера Мукачева від “Відродження” Івана Чубірка. У них вилучено чотири пакунки з кількома тисячами фальшивок. Затримані працюють охоронцями на фірмі “Сілверленд” (таку назву після ребрендингу отримала “Барва”), яка належить родині нардепів Балог. Хлопці зізналися, що пакунки з фальшивками їм дав старший по зміні “Сілверленду”, а за розповсюдження конвертів Андрій Балога (один із кандидатів на посаду мера Мукачева, син Віктора Балоги) пообіцяв заплатити по тисячі гривень.

— Мені доповідали спецслужби, хто саме стоїть за виготовленням фальшивок, — коментує затримання голова ОДА Геннадій Москаль, котрий о 3-й ночі виїхав на місце події в Мукачево. — Я й сам публічно заявляв, що фінансово потягнути цю брудну технологію може тільки одна бізнесово-політична структура в області, яка раніше повністю контролювала область, отримувала надприбутки від контрабанди сигарет, і якій моє призначення на Закарпаття — як кістка в горлі. А зараз ми отримали документальні підтвердження цьому. Я написав у Мукачівський міськрайвіддл міліції заяву з вимогою відкрити за даним фактом кримінальне провадження й притягнути затриманих до відповідальності.


Просимо звернути увагу на фото вже затриманих охоронців! Які неушкоджені стоять у відділку міліції.

Що тут скажеш - верх цинізму! З боку панів Балог цікаво, як на це зреагує пан губернатор?


За матеріалами: Новини сьогодні
25-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11093

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]