Головна » 2017 » Січень » 21 » Гурт "Скай" 15 лютого виступить в Ужгороді

Гурт "Скай" 15 лютого виступить в Ужгороді

Рок гурт «СКАЙ» анонсує всеукраїнський ювілейний тур «СКАЙ 15 РОКІВ». Під час концерту, прихильники почують як улюблені хіти – «Best друг», «Подаруй світло», «Дай мені любов», «Ідеальна», «Не забувай», так і нові композиції із альбому «Нове життя».

В Ужгороді музиканти презентують новий трек «Я тебе люблю», який побореться за право представляти Україну на міжнародній арені.

Нова пісня братиме участь у національному відборі міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення 2017», фінал якого пройде в травні наступного року в Києві.

Слова і музику пісні «Я тебе люблю» написав безпосередньо сам Олег Собчук (англійська версія «All my love for you», автор слів Джон Хілл), аранжування, виконання та запис були зроблені в повному складі групи "СКАЙ" на київській студії «Істок», бек-вокал української версії – Даша Мінєєва.

Запису якісної англомовної версії посприяв Сергій Шахов – Shahov Enterprises. Фронтмен групи "СКАЙ" Олег Собчук, як зазвичай, підійшов до справи з максимальною відповідальністю і наполегливо займався, щоб пісня звучала органічно по-справжньому і стала міжнародним хітом.

На ювілейному концерті «СКАЙ – 15 РОКІВ» глядачі в Ужгороді зможуть побувати 15 лютого.

Концерт пройде в облмуздрамтеатрі о 19-й годині.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-01-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1933

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]