Головна » 2013 » Лютий » 12 » Інтимна гігієна жінок: 5 головних правил

Інтимна гігієна жінок: 5 головних правил


Інтимна гігієна жінок: 5 головних правил
Слідування правилам інтимної гігієни допоможе зберегти здоров'я і вбереже від багатьох проблем

Підмиватися потрібно два рази в день теплою водою чистими руками (губка або мочалка для цього зовсім не потрібна). Рушник має бути чистим, м'яким, і головне - тільки твоїм.

Водний струмінь при митті і рухи рук повинні бути направлені спереду назад, щоб не занести в піхву інфекцію з області заднього проходу. Після відправлення природних потреб рух туалетного паперу має бути таким же.

Не порушуй природну мікрофлору - для цього виключи надмірні очищаючі процедури (наприклад, часті підмивання). Багато зловживають спринцюванням. Це спеціальна медична процедура, її проводять в певних цілях, і вважати її елементом інтимного догляду не можна. Робити спринцювання щодня категорично забороняється.

Під час менструації дотримуйся правил стерильності. Адже місячні - це ранева поверхня, хоч і природна. Якщо у тебе критичні дні, не слід приймати ванну, купатися в басейні або водоймах - так досить просто підхопити інфекцію, що б не говорили виробники тампонів.

Не допускай мікротравм інтимних місць. До них може призвести носіння тісної незручної білизни, гігієнічні тампони, а також їзда на велосипеді.

За матеріалами: Новини сьогодні
12-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11561

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]