Головна » 2017 » Листопад » 21 » Ірпінь як вигідне місце для купівлі квартири в новобудові

Ірпінь як вигідне місце для купівлі квартири в новобудові

Багато людей, що мають місце постійної роботи в Києві, сьогодні підшуковують собі квартиру в передмісті. Такий варіант став прийнятним завдяки розвитку транспортної інфраструктури деяких районів Київської області. Особливо в цьому плані відзначається Ірпінський район, що знаходиться в західному напрямку від столиці. Серед тих, хто шукає квартиру в передмісті столиці, новобудови Ірпеня отримали значну популярність і попит. Це зумовлено, з одного боку, достатньо високою якістю будівництва, а з іншого - привабливістю самого міста для комфортного і зручного проживання.

Переваги Ірпеня як місця постійного проживання у новій комфортабельній квартирі

Сьогодні Ірпінь переживає етап значного зростання саме через велику кількість новобудов, що зводяться в цьому місті. Багато людей прагнуть оселитися тут через такі причини:

  • гарне екологічне середовище, зумовлене помірними погодно-кліматичними умовами і лісистою місцевістю, в якій переважають хвойні дерева;
  • гарне транспортне сполучення із столицею (працює багато маршрутів громадського транспорту, що спрямовується до київських станцій метро, а на власній машині до Києва можна доїхати за півгодини);
  • сучасна соціальна інфраструктура, що постійно розбудовується (багато в чому будівництво нових шкіл, дитячих садків, поліклінік, розважально-торговельних центрів зумовлено саме появою великої кількості нових мешканців);
  • наявність в місті вищих навчальних закладів і філіалів столичних інститутів;
  • активний розвиток самого Ірпеня як важливого центру культурного, соціального, ділового життя Київської області.

Таким чином, існує значна кількість факторів, що переконують у правильності вибору цього місця для постійного проживання. До того ж, багато забудовників пропонують вигідні умови купівлі нерухомості на первинному ринку Ірпеня.

Вигідні умови розстрочки на квартири в новобудовах від надійного забудовника «AiD Group»

Так, компанія «AiD Group», відома високою якістю квартир і будинків, що здаються нею в експлуатацію, пропонує своїм покупцям вигідні умови розстрочки. Кожен інвестор може оформити тут розстрочку до 4 років, що складно знайти сьогодні у інших забудовників. Термін виплати регулярних платежів може бути продовженим навіть на період, коли квартира буде оформлена у власність покупця.

Важливо і те, що новобудови у розстрочку у Київській області, пропоновані компанією «AiD Group», містять найрізноманітніші квартири. Тут можна підібрати як компактні і недорогі приміщення, так і просторі апартаменти для проживання великих сімей.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-11-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1791

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]