Головна » 2012 » Серпень » 22 » Іршава: спорт – це здоров’я нації

Іршава: спорт – це здоров’я нації

Если у вас появилась возможность отдохнуть и набраться сил, тогда вам непременно пригодится сайт , с помощью которого аренда квартир в Моршине становится очень выгодной и доступной. Собственно говоря, аренда квартир в Моршине — это самый лучший вариант отдыха, который человек может сам себе организовать.


Cилові тренування – запорука гарної фізичної підготовки. Вони користуються величезною популярністю. У великих містах є чимало фітнес-клубів для подібних занять.

У Іршаві альтернативою їм стане територія на міському стадіоні відведена для встановлення стаціонарного силового тренажеру, між будівлею трибуни та футбольним майданчиком із штучним покриттям Виготовляються вони на ТзОВ «Фортуна-Іршава». Окрім установлення так званої спортивної доріжки на стадіоні, такий же комплект тренажерів планують встановити в міському парку та по вулиці Набережній (біля дитячого ігрового майданчика), – відмітили у міськвиконкомі.
Нагадаємо, що довгий час будівництво нової трибуни на стадіоні було фактично заморожене, оскільки не було фінансування. Лише перед початком футбольного сезону 2011-2012 І черга міського стадіону була запущена. На сьогодні тут є дві роздягалки, дві душові та нова автономна система опалення. На новозбудованій трибуні є більше 250 посадкових місць. Тобто є всі умови для проведення тренувань команди, футбольних матчів тощо.
У червні цього року розпочалися роботи на запасному полі. Тут було знято верхній шар ґрунту, а грейдером зроблено вирівнювання. Таку ж роботу заплановано на осінь. А після цього можна засипати шаром родючого ґрунту і засіяти травою.
Наразі на стадіоні робота продовжується. На протилежній стороні від центральної трибуни встановлюються додаткові трибуни на 72 посадкові місця. В планах заміна старих лавиць, які знаходяться по периметру футбольного поля. До слова, всі роботи проводяться за фінансової підтримки підприємців. Слід відмітити, що в планах багато роботи, але на все потрібен час.
Пропаганда здорового способу життя, залучення до занять фізкультурою і спортом молоді та дітей повинно стати дієвим способом відволікти підростаюче покоління від поганого впливу вулиці – куріння, споживання алкогольних напоїв та наркотичних речовин. Насамкінець, спорт – це здоров’я нації, а значить – її майбутнє.

Іршавська міська рада



За матеріалами: Новини сьогодні
22-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 13117

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]