Головна » 2016 » Вересень » 10 » "Я відчула себе Ані Лорак" - Лещенкова кохана скасувала свої гастролі у Москві

"Я відчула себе Ані Лорак" - Лещенкова кохана скасувала свої гастролі у Москві

Наречена нардепа Сергія Лещенка (БПП), dj Анастасія Топольська (Nastia) після скандалу з придбаною ними елітною нерухомістю скасувала свій виступ у Москві.

Топольска мала виступити 10 вересня на арт-просторі "Авіатор". Зокрема, виступ DJ Nastia було заплановано на майданчику "Двір".

Як повідомили організатори, ді-джейка сама відмовилась приїхати.

"Вона відмовилася приїхати в Москву. Через підвищену увагу до персони Насті, вона не приїде. Артист не виступає", - цитує одного з організаторів УНІАН.

Водночас Топольська підтвердила у своєму Facebook, що не поїде на виступ до Москви, а причинами такого рішення назвала "вимогливість людей і витрати популярності, а так само відносини з чоловіком, з яким зітхнути не дають без нагляду".

"В якийсь момент я відчула себе Ані Лорак й посміхнулася про себе) Це досить забавно, але і сумно", - наголосила вона.

7 вересня заступник генерального прокурора України - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький доручив Національному антикорупційному бюро (НАБУ) перевірити інформацію, викладену в ЗМІ, щодо законності набуття у власність народним депутатом України, у минулому відомим журналістом-розслідувачем Лещенком елітної квартири в історичному середмісті Києва.

Перед цим Лещенко сам попросив САП та НАБУ перевірити законність придбання ним помешкання площею 192 квадратних метри у новобудові на вулиці Івана Франка (це неподалік Володимирського собору), що стало предметом широкого обговорення у ЗМІ та соцмережах. Він пояснює, що купив квартиру на свої заощадження за часи роботи в "Українській правді" та за гроші, взяті в борг. Партнером капіталовкладення стала Топольська. За його словами, вартість угоди - 7,5 млн гривень (близько 1,5 тисячі доларів за метр квадратний).

Окрім того, на період розслідування він призупинив своє членство у партії "ДемАльянс".

Водночас, за даними "ЕспресоTV", один метр квадратний такого помешкання має ринкову вартість 2,5 тисячі доларів. Отже, "Лещенко купив квартиру на 180 тисяч доларів дешевше за ринкову вартість", роблять висновок автори матеріалу.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1765

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]