Головна » 2017 » Листопад » 11 » Яценюк - проект "Стіна" на кордоні з Росією буде втілений

Яценюк - проект "Стіна" на кордоні з Росією буде втілений

Проект "Стіна" на кордоні з Російською Федерацією, ініційований колишнім прем’єр-міністром України, лідером політичної партії "Народний фронт" Арсенієм Яценюком, буде втілений.

Про це заявив сам Яценюк 11 листопада на брифінгу після з'їзду політсили, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, з цим питанням (про терміни реалізації проекту - ред.) вам краще звернутись до тих людей, які несуть за це відповідальність. У першу чергу, - це Державна прикордонна служба. Як прем'єр-міністр країни вперше за два десятки років Незалежності я прийняв політичне рішення нарешті побудувати державний кордон із Російською Федерацією. Він почав будуватись. Так, не вистачає ресурсів, тому прийняли рішення трошки відстрочити будівництво, але ця будова іде. Кордон між Україною і Росією буде", - сказав Яценюк.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні НАБУ затримало сімох осіб у рамках розслідування кримінального провадження за фактом розтрати коштів, виділених для облаштування українсько-російського державного кордону (проект "Стіна"). За даними НАБУ, серед затриманих - службові особи Державної прикордонної служби України та підприємств-підрядників.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1796

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]