Головна » 2016 » Серпень » 8 » Як намагаються зупинити контрабанду цигарок - прикордонники розповіли. ВІДЕО

Як намагаються зупинити контрабанду цигарок - прикордонники розповіли. ВІДЕО

  У пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти схованки з тютюновими виробами. Про це 7 серпня повідомила прес-служба ДПСУ.

"Минулої доби прикордонниками було виявлено у пункті пропуску "Порубне", що на Буковині, 1,5 тисячі пачок контрабандних сигарет. Сигарети намагався вивезти українець. Під час перевірки з'ясувалося, що куриво він сховав над паливним баком та в порогах свого автомобіля Volkswagen", - йдеться в повідомленні.

Цигарки та транспортний засіб на загальну суму понад 63 тисячі гривень вилучено.

"Також учора правоохоронці Мукачівського загону виявили сигарети в транспортному засобі нашого співвітчизника в пункті пропуску "Вилок". Чоловік разом із 710 пачками цигарок позбувся й автівки Volkswagen, яку оцінено майже в 25 тисяч гривень. Ще три транспортні засоби виявили прикордонники Львівського загону у пунктах пропуску "Устилуг" та "Рава-Руська-авто". В двох автомобілях Opel, які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном в багажнику і в салоні.

У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 170 та 150 пачок сигарет відповідно. А у автомобілі Citroёn поляк також мав намір приховано перемістити тютюнову продукцію. У результаті поглибленої перевірки в конструктивних особливостях за заднім сидінням автомобіля правоохоронці за допомогою службового собаки виявили 510 пачок курива", - йдеться в повідомлені.

Крім того, перемістити 500 пачок сигарет під обшивкою багажника автомобіля намагався ще один поляк. Його прикордонники Луцького загону спинили у пункті пропуску "Ягодин-авто".

Як повідомлялося, напередодні велику партію сигарет виявили прикордонники Луцького загону та працівники фіскальної служби у пункті пропуску "Ягодин".

Тайник у порожній вантажівці допоміг виявити службовий собака, натренований на пошук тютюну. Всього у 12 робочих колесах виявлено майже 8 тисяч пачок сигарет. Усі тютюнові вироби були з акцизними марками України.

Нагадаємо, у травні Верховна Рада провалила закон про кримінальну відповідальність за контрабанду цигарок та спиртного.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1883

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]