Головна » 2017 » Грудень » 21 » Як одягнутися модно і недорого: поради

Як одягнутися модно і недорого: поради

Кожна жінка хоче виглядати красиво і модно. Але ціни в магазинах на нові брендові речі ростуть, і не завжди по кишені купити те, що хочеться. Але можна виглядати модно і бути в тренді, не витрачаючи на це великі кошти.

Потрібно стежити за тенденціями в моді. Зазвичай різко курс в моді не змінюється і те, що було модно в минулому сезоні буде модно і в наступному, з деякими невеликими змінами. Можливо, ваше плаття, яке було куплено в минулому сезоні можна буде актуально і в наступному, потрібно тільки додати якийсь аксесуар. Наприклад, пояс, хустку, одягнути браслет або брошку.

Якщо є здібності до вишивання можна зі старої сукні зробити ультрамодну, додавши кілька елементів. Або купити заготовку для вишиванки на порталі etnobarvy.com.ua і прикрасити свій гардероб стильною національною річчю. Пам'ятайте, що все нове - це добре забуте старе. Мода рухається по спіралі, тому не поспішайте викидати плаття, яке втратило актуальність в новому сезоні. Через два три сезони воно може знову стати модним. Трохи перешити його і плаття знову в тренді.

Слідкуйте за розпродажами в магазинах. В кінці сезону зазвичай продають залишки попередніх колекцій за великими знижкам. І то плаття, яке ви не могли собі дозволити в розпалу сезону, зможете купити під його закінчення майже даром.

Є один стиль, який завжди актуальний - це класика. Можна доповнювати класичний стиль елементами з нових колекцій, і ви завжди будете в моді. Класичні речі продаються завжди і коштують недорого, при цьому створюють гарний і діловий вигляд.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-12-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1742

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]