Головна » 2017 » Серпень » 9 » Як правильно організувати перевезення речей з квартири?

Як правильно організувати перевезення речей з квартири?

Більшість людей хоча б раз у житті зіштовхуються з нелегкою справою переїзду на нове місце. Вони знають, як важливо при цьому все правильно розрахувати і організувати. Не дарма два переїзди порівнюють з однією пожежею. Для тих же, кому ще не доводилося стикатися з кошмаром переїзду, ми можемо дати кілька корисних рекомендацій. Проте, насамперед, нагадаємо, що вигідно і зручно замовити перевезення вантажу можна онлайн на порталі nexpress.com.ua.

Пакуємо пральну машину

Пральна машина, перш за все, відключається від електромережі та водопроводу, з неї (особливо з фільтрів) зливається залишок води, після чого її бажано просушити, оскільки при навантаженні вода, що залишається, може витекти. Такий витік води може підмочити коробки і речі, які знаходяться поруч. Краще закріпити барабан і мотор фіксуючим кріпленням, якщо воно збереглося після покупки машини, а якщо немає, то можна скористатися шпагатом або м'яким дротом. Якщо цього не зробити, то при переїзді можуть трапитися серйозні поломки, оскільки наші дороги досі далекі від ідеальних. Динамічні навантаження від зустрічних ям, "лежачих поліцейських" і високих бордюрів досить значні.

Пакуємо холодильник

Не менш ретельно потрібно підготувати до перевезення холодильник або морозильник. Компресор потрібно закріпити спеціальними болтами, які захистять його від різких ударних навантажень, здатних пошкодити трубки охолоджувача і викликати розгерметизацію охолоджуючого контуру. Якщо заводське кріплення не зберіглося, то для закріплення компресора можна використовувати міцний нейлоновий шпагат або багатожильний мідний дріт.

Упаковка офісної і побутової техніки

Коли мова заходить про дорогу високоточну побутову техніку, наприклад, про телевізор, то її слід перевозити в оригінальній заводській упаковці. Якщо ж коробок не збереглося, то екрани моніторів необхідно захистити демпфіруючим м'яким матеріалом: пухирчастою поліетиленовою або іншою об'ємною плівкою, підійде і старе покривало, тонкий матрац або інша щільна тканина. Тканина або плівка фіксується на приладі скотчем. Ще надійніше буде підшукати підходящого розміру коробку і зафіксувати в ній пристрій, обклавши з усіх боків такою ж пухирчатою плівкою, ганчірками або зім'ятими газетами, рекламними буклетами та іншою макулатурою, якою нас безперебійно постачають поштові скриньки. Коробку потрібно гарненько обмотати скотчем і зробити з нього ж надійні ручки, необхідні для перенесення. Упакований так само телевізор або монітор мають більше шансів витримати дорогу.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-08-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1802

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]