Головна » 2013 » Березень » 17 » Як швидко позбавитися від синяка

Як швидко позбавитися від синяка

    Як швидко позбавитися від синяка

Звідки взявся синяк, думати пізно. Потрібно подбати про те, щоб були потрібні предмети під рукою, які можуть позбавити від нього! Багато хто часто знаходять на тілі, часом несподівано для самих себе, плями синього або зеленого кольору, пояснити появу яких власники такої прикраси іноді і самі не можуть. Якщо синець уже на місці, то для швидкого звільнення від нього вам потрібні готові лікарські засоби, які ви можете завжди знайти в аптеці.

Найбільш доступним, але, часом, менш ефективним виявиться йод. Ну, а якщо ви все ж бажаєте вилікуватися народними методами, то тут вам прийдуть на допомогу наступні експрес-методи лікування синців.

Компрес з живокосту лікарського.

Візьміть 30 г сухого або 60 г свіжого листя живокосту, залийте 0,5 л окропу і дайте постояти десять хвилин. Після цього процідіть отриману кашку, змочіть в настої шматочок марлі і покладіть на синяк.

Припарка з листя капусти.

Для цього нам потрібні будуть саме зелене листя. Після того, як видалите грубі центральні жилки, покладіть листя в каструлю, нагрійте в теплій воді, потім злийте воду і розімніть листя качалкою. Покладіть готові ліки на синяк і забинтуйте. Таку припарку потрібно міняти кожні дві години.

Пов'язка з трав'яних мазей.

Візьміть аптечну мазь з календули або екстракту ромашки, помастіть нею марлю і накладіть на синяк на 1 годину, після чого змініть пов'язку.

Лікувальна ванночка.

Візьміть п'ять крапель майоранового масла, по дві краплі миррового і ромашкового масла, змішайте з п'ятьма чайними ложками масла календули. Готовий розчин розподіліть на синці і трохи розітріть рукою. Цю процедуру слід робити тільки в тому випадку, якщо шкіра на місці забиття не пошкоджена.Будьте обережні!

За матеріалами: Новини сьогодні
17-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11516

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]