Головна » 2016 » Березень » 13 » Як вирішити проблему перетину кордону машин з іноземною реєстрацією - Москаль розповів

Як вирішити проблему перетину кордону машин з іноземною реєстрацією - Москаль розповів

На Закарпатті розробили проект закону, який дозволить вирішити проблему перетину кордону транспортних засобів особистого користування на митну територію України.

Про це йдеться на сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

"Робоча група представників власників автомобілів з іноземною реєстрацією і юристів Закарпатської митниці розробила проект закону про внесення змін до Митного кодексу щодо особливостей тимчасового ввезення громадянами-резидентами транспортних засобів особистого користування на митну територію України", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що основна мета законопроекту - "привести українське законодавство до міжнародних договорів (які є складовою частиною українського законодавства) з урахуванням реальної економічної ситуації в Закарпатті в тому числі і в Україні в цілому".

"Все для вирішення проблеми "перетину" зроблено - чітко, по пунктах і юридично грамотно", - заявив Москаль.

Як відомо, 9 березня власники авто із закордонними номерами заблокували пункт пропуску "Ужгород-Вишнє Німецьке" на кордоні України і Словаччини на в'їзд і виїзд через нові правила на митниці.

Причиною стало рішення чиновників не брати довідки, які свідчать про те, що автомобіль власника був на ремонті і з об'єктивних причин водії, які мали перетнути кордон протягом 5 діб, не змогли цього зробити. За порушення цієї норми водіям загрожує штраф понад 8 тисяч гривень.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1864

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]