Головна » 2012 » Вересень » 2 » Як зустрів Першовересень один із найстаріших навчальних закладів Закарпаття

Як зустрів Першовересень один із найстаріших навчальних закладів Закарпаття

Один з найстаріших вузів Закарпаття – Ужгородський комерційний технікум – провів День знань в урочистій обстановці у залі обласної філармонії. На свято з нагоди 21-річниці Незалежності України та Дня знань прийшли викладачі технікуму, студенти, батьки, завітали гості та запрошені.

Більшість викладачів технікуму прийшла у вишиванках. Ідея одягнути вишиванки належить директору Петру Гаврилку і була започаткована торік.
…Сцена оздоблена українським прапором, тризубом, емблемою технікуму, який за три роки відзначатиме столітній ювілей своєї діяльності. Студенти технікуму підготували чудову концертну програму з двох частин – одна була присвячена 21-річниці Незалежності України, а друга – технікуму, педагогам, батькам. Вшановуючи Кобзаря, відмінникам – Михайлові Галамбі та Тетяні Попович - було доручено понести корзину квітів до пам’ятника Тарасові Шевченку.
Петро Гаврилко подарував першокурсникам символічні ключ та студентський квиток.
- 1 вересня – свято дійсно всенародне, адже мільйони дітей переступають вперше шкільний поріг, продовжують здобувати освіту, - наголосив Петро Петрович. -
Шановні студенти УКТ! Пам’ятайте, що від ваших знань залежить майбутнє, велич, міць України. Цьогоріч наш технікум збільшився на 322 студентів. Даруючи вам цей символічний ключ і студентський квиток, сподіваюся, що ви зумієте відкрити ним двері до Країни Знань, що дасть вам можливість стати гідними студентами найстарішого вузу Закарпаття, якими будуть гордитися і ваші батьки, і викладачі. Про стабільність нашого вузу свідчить той факт, що за 97 років я – п’ятий директор, - на цьому слові зал вибухнув гучними оплесками.
Заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Василь Телеп зауважив, що Ужгородський комерційний технікум є не тільки найбільшим серед вузів І-ІІ рівня акредитації області, а і найкращим, бо тут «працюють талановиті та сумлінні педагоги». Натомість студентам побажав ставати щодня сильнішими, бо ж «знання – то сила».
Заслужений артист України Олександр Садварі подарував присутнім прекрасні дві пісні.

За матеріалами: Новини сьогодні
02-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12378

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]