Головна » 2017 » Листопад » 13 » Які кальяни користуються попитом на Львівщині?

Які кальяни користуються попитом на Львівщині?

Купа магазинів мають великий асортимент. Тим не менш, це ускладнює вибір споживачу: важко зорієнтуватися та обрати найкраще. Крім того, кожен регіон має свої особливості та поняття якості та вишуканості. Завжди зважайте, кому саме ви збираєтеся купувати кальян. Насамперед львів’яни найчастіше думають про естетичний вигляд, та не забувають про якість — вдале поєднання цінується ледь не найбільше. Також один з останніх трендів — готові набори, в яких є пристрій для куріння та найнеобхідніші аксесуари.

У Львові люблять купувати чи орендувати?

У центрі Львова майже кожне кафе надає послугу оренди кальяну, де спеціаліст одразу все налаштує та принесе одноразові мундштуки. Однак якщо ви справжній поціновувач цього пристрою, то варто все ж таки купити свій власний — він відповідатиме усім вашим потребам. Вигідніше при цьому замовляти необхідний пристрій через інтернет-магазин. Зокрема, купити кальян у Львові і додаткові аксесуари можна в ST-Market. Так ви зможете швидше ознайомитися з усіма характеристиками обладнання та підібрати те, що найліпше підходить по ціні.

Які мають бути аксесуари?

Додаткові пристрої — одні з головних позицій в асортименті сучасного магазину. Основними аксесуарами ж вважають:

● мушндштук;

● колбу;

шланг;

● чашу;

● вугілля.

Ці всі елементи розраховані на будь-яких покупців. Тобто є різні пропозиції: мундштук є хоч за 30 гривень, хоч за 400. Різниця при курінні відчувається, однак орієнтуйтеся на особисті потреби. Для невибагливого споживача вигідніше вибрати щось просте, але якісне.

Основні бренди кальянів

Популярні кальяни в основному виготовляють в:

● Єгипті;

● Сирії;

● Індії;

● Персії;

● Туреччині.

Враховуючи це, не варто і зневажати такими виробниками, як Amy. Обладнання цієї марки походить з Німеччини. Якраз німецька якість вирізняє Amy серед інших гравців цього ринку. Крім того, пристрої Amy цінують за їхній зовнішній вигляд і широкий діапазон цін.

Німецька фірма Kaya також не поступається Amy, однак за пристрій для куріння від Kaya Shisha платити прийдеться більше — такі кальяни вже ближчі до преміум-сегменту, де до обладнання можна приєднати купу аксесуарів і при цьому насолоджуватися естетикою виробу. У будь-якому випадку, головне підібрати те, що вам найбільше сподобається, тоді насолоди точно буде більше.

Окрім цих марок, продається ще багато інших. Наприклад, Khali Mamoon, Brodator, Eleglas, тощо. Вони також добре зарекомендували себе, так що залишилось лише зробити свій вибір.

Що ж купити львів’янам?

Львів завжди вирізнявся своєї витонченістю та багатством культури, то у Львові люди знають, що треба звертати увагу як на якість, так і на вигляд виробу. Наразі сучасний ринок може у повній мірі задовольнити потреби навіть найпримхливіших. Так обладнання можна підібрати на будь-який смак і на будь-яку подію. Головне — атмосфера затишку, яку створюють за допомогою смачного кальяну без неприємних присмаків. Тому вибирайте уважно і насолоджуйтесь приємними вечорами!


За матеріалами: Новини сьогодні
13-11-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11011

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]