Головна » 2019 » Травень » 20 » Юні програмісти з всього Закарпаття з’їдуться на Іршавщину

Юні програмісти з всього Закарпаття з’їдуться на Іршавщину

  На Іршавщину з’їдуться юні програмісти з всього Закарпаття

23 травня о 14:30 в селі Довге, на Іршавщині, відбудеться регіональний випускний вечір Code Club Ua, який збере маленьких кодерів з всієї області.

Як розповіла координатор Code Club Закарпаття Галина Левко, програмісти віком від 8-ми до 13-ти років зберуться в “Довге Хаб – простір твоїх можливостей” на Іршавщині, – передає ІршаваНевс.

Юні кодери презентують власні розробки проектів програм та комп’ютерних ігор, а спеціальним гостем заходу буде керівник проекту Code Club Ukraine Максим Макаров.

Code Club – добровільна ініціатива, заснована в 2012 році Clare Sutcliffe і Linda Sandvik — це волонтерський проект, в межах якого волонтери навчають дітей писати комп’ютерні програми у вільний від уроків час. У Code Club діти вчаться програмувати, створюючи комп’ютерні ігри, анімацію та веб-сайти.

Code Club Закарпаття вже діє на 23 локаціях (Ужгород, Мукачево, Іршавський, Свалявський, Міжгірський, Рахівський, Берегівський та Хустський райони), де займаються близько 250 дітей. Завдяки чудовим талановитим викладачам-волонтерам наші діти мають змогу вивчати Scratch, Python, HTML&CS.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-05-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1560

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]