Головна » 2015 » Листопад » 29 » Юристи, журналісти, рієлтори, спортсмени і воїни АТО - серед 247 нових закарпатських поліцейських

Юристи, журналісти, рієлтори, спортсмени і воїни АТО - серед 247 нових закарпатських поліцейських

Сьогодні на площі Народній нова поліція Закарпаття складала присягу на вірність українському народу.

Запланований на 13.00 захід розпочався із запізненням - чекали на поважну гостю - голову Нацполіції України Хатію Деканоїдзе. Очікували і міністра МВС Арсена Авакова, але той не прилетів.

На церемонії не був присутній і губернатор Закарпаття Геннадій Москаль - подейкували про його відрядження в Угорщину, тож область представляв заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс. Також серед владних гостей були мер Ужгорода Богдан Андріїв та його перший заступник Іштван Цап.

Протягом 10-15 хвилин поліцейські хором зачитали присягу, Деканоїдзе їх привітала. До речі, для пані міністра це перша присяга в новому ранзі. Після гімну слово взяв куратор патрульної поліції Закарпаття, нардеп Мустафа Найєм, котрий відзначив, що Закарпаття має пишатися своїми синами і доньками, котрі нині присутні на площі і готові взятися до роботи вже нині.

Опісля присутнтім представили тих поліцейських, у котрих за плечима - досвід бойових дій у зоні АТО. Окремо відзначили А. Шевченка - воїна, котрий разом зі своїми побратимами вшістьох викрали в у сепаратистів танк, який майже одразу вийшов на лінію вогню, але вже під українським прапором.

Відзначили і Христину Дідик - дівчину-поліцейського, яка продовжила славну сімейну традицію і пішла стопами свого батька.

Насамкінець трембітарі протрембітали закінчення офіційної частини, після чого поліцейські пішли готуватися до роботи: вже цієї ночі нові патрульні вийдуть на 12-годинне патрулювання вулиць Ужгорода та Мукачева.

Очолив загін патрульної поліції Закарпаття капітан Юрій Марцинишин. До цього часу він керував ротою патрульної поліції в Києві.

А Хатія Деканоїдзе після прийняття присяги у поліцейських ще зустрілася із особовим складом Закарпатського УМВС.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11010

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]