Головна » 2017 » Вересень » 23 » Канадським українцям Порошенко вручив державні нагороди

Канадським українцям Порошенко вручив державні нагороди

Президент України Петро Порошенко у Торонто під час зустрічі з українською громадою Канади подякував закордонним українцям та вручив державні нагороди.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Хотів би підкреслити, що ви – сила, яка відстоює інтереси нашої держави за межами України. Без вашої підтримки Україні було б значно складніше протистояти викликам сьогодення», - наголосив Президент.

Зокрема, орденом «За заслуги» ІІІ ступеня відзначено Ігоря (Іана) Ігнатовича, медалями «Хрест Івана Мазепи» - президента Торонтського відділу Конгресу українців Канади Тараса Багрія, голову Альбертської ради Конгресу українців Канади Олесю Луців-Андрійович, керівника Ініціативи «Ukraine Appeal» Конгресу українців Канади Джона Голюка, члена дорадчої ради з питань відносин між Україною та Саскачеваном Девіда Дутчака, голову Ліги українців Канади Ореста Стеціва. «І пані Ренату Роман, голову організаційного комітету Конгресу українців Канади із забезпечення участі української команди у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених», яка провела неймовірну роботу», - додав Порошенко.

Глава держави зауважив, що вчинки присутніх найкраще засвідчують те, як глибоко вони вболівають за долю Української держави.

«Нинішня підтримка Канади – це є, в тому числі, і ваша велика заслуга. Сьогодні ми спільно боремося за єдину велику справу – незалежність та процвітання нашої держави і народу», - підкреслив Президент.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
23-09-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1760

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]