Головна » 2018 » Жовтень » 25 » Каталізатор - можливість заробити гроші, іноді еквівалентна ціні старої машини

Каталізатор - можливість заробити гроші, іноді еквівалентна ціні старої машини

У сучасному світі технологій і автомобілебудування, все ж має місце одна річ, яка дозволить залишити нашим дітям трохи чистого повітря на планеті. Вона дуже цікава, з точки зору пристроїв, а також неймовірно дорога, як на первинному, так і вторинному ринку.

Все це відноситься до автомобільного каталізатора. Автомобільний каталітичний конвертор - пристрій хімічного змісту, завдання якого полягає в переробці відпрацьованих газів до стану нешкідливих, наприклад, тих, які є в лимонаді.

З чого складається каталізатор?

автомобілебудування Крім того, що він знаходиться в трубі діаметром 100 мм з товстостінного металу, в конструкції застосовуються:

  • керамічний циліндр з отворами квадратної форми;
  • дорогоцінний метал, наприклад, золото (останнім покривається кераміка всередині);
  • фільтра пасивного захисту.

Середній термін експлуатації такого каталізатора становить близько 500 000 км, але їм властивий знос і повноцінний вихід з ладу. А так, як вони містять дорогоцінні метали, їх вартість досить висока. Це дозволяє здати їх на вторсировину, при цьому отримавши від покупця (часто це компанія з необхідними ресурсами в інтернеті) істотну компенсацію. Скупка каталізаторів дасть стільки грошей, що їх вистачить на ремонт машини або покупку нового каталізатора, але з невеликою доплатою.

Чому ламається каталізатор?

Цьому передують дві причини: несправний мотор, погані ПММ на заправках. Поступово зношений ДВС підкидає масло в вихлопну систему, тим самим покриваючи стінки каталізатора. Крім зниження ефективності, найчастіше до нульової, за фактом накопичення критичної маси масла відбувається пасивне займання, оплавлятися конвертор.

Як підсумок, двигун втрачає потужність, зношується поршнева і загоряється лампочка «візит в сервіс».

каталізатор Щоб цього всього не сталося (поєднується з банальної відповідальністю), досить вчасно замінити продати каталізатор в інтернеті. Це не тільки збереже мотор, а й природу. Покупець (компанія кваліфікується на переробці), як правило, на своєму сайті готова запропонувати нові каталізатори з урахуванням суттєвої знижки. На вибір представляються всі види актуальних автомобільних каталітичних конверторів:

  • керамічні (дизель, бензин);
  • фольговані (метал).

Можна вигідно, незалежно від матеріалу з якого він складається. Також викуповуються каталізатори в корпусі. Така послуга не вимагає від власника авто додаткових зусиль для демонтажу згаданого, але, при цьому ціна залишається незмінною.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-10-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1888

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]