Головна » 2013 » Жовтень » 10 » Казначейство заблокувало платежі на 90 млрд. грн.?

Казначейство заблокувало платежі на 90 млрд. грн.?

Державне казначейство не оплатило зобов'язання державного та місцевих бюджетів на суму 90 млрд грн. Такі дані озвучив сьогодні лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, виступаючи на засіданні парламенту, передає lb.ua.

"За нашою інформацією , Державне казначейство України не виплатило зобов'язання державного та місцевих бюджетів України майже на 90 млрд грн. Зупинилися цілі міста. Тільки по Донецькій області, саме по Донецькій, яка підтримала президента України Віктора Януковича і Партію регіонів, неоплачених рахунків на 1,5 млрд грн", - заявив він.

На його думку, це свідчить про те, що Україна знаходиться в передбанкрутному стані. "Те, що сьогодні уряд намагається відстрочити банкрутство країни через емісію векселів є нічим іншим, як побудовою фінансової піраміди", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, повідомлення про блокування Держказначейством платежів місцевих бюджетів з'являються регулярно ще з початку літа. Восени ця проблема стала ще серйозніше. Через проблеми з грошима оголосила страйк Калуська мерія. Навіть мер Донецька заявив, що місто не має грошей, щоб заплатити за освітлення вулиць/

За матеріалами: Новини сьогодні
10-10-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11166

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]