Головна » 2017 » Березень » 9 » Керівництво патрульної поліції на Закарпатті Москаль просить змінити

Керівництво патрульної поліції на Закарпатті Москаль просить змінити

Патрульні заявляють про приниження та упереджене ставлення з боку начальника Управління патрульної поліції, а також його заступника.

У четвер, 9 березня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль надіслав листа міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову з проханням змінити керівництво Управління патрульної поліції у містах Ужгород та Мукачево, якому колектив висловив недовіру. Про це йдеться у повідомленні прес-служби очільника Закарпатської ОДА.

Повідомляється, що 73 патрульні поліцейські написали голові ОДА колективне звернення, в якому заявляють про факти численних порушень законодавства, дисциплінарного статуту, приниження честі та гідності з боку начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрія Марценишина, а також його заступника.

У зверненні голові ОДА патрульні поліцейські заявляють про приниження та упереджене ставлення з боку керівництва патрульної поліції.

"Я неодноразово наголошував, що крім скандалів ніякої користі від нової патрульної поліції (НПП) на Закарпатті немає. Через нездале керівництво патрульна поліція повністю завалила роботу, як свідчать показники, кількість ДТП та злочинів за час її роботи не те, що зменшилася, а набагато зросла.

Я направив звернення до міністра МВС Арсена Авакова і вже мав розмову з головою Національної поліції України Сергієм Князєвим щодо необхідності невідкладного реагування на факти, наведені колективом Управління НПП. Моя позиція чітка – керівництво управління має бути зміщене", - заявив Москаль.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-03-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1842

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]