Головна » 2014 » Січень » 12 » Харківський Євромайдан переїхав, щоб уникнути провокацій

Харківський Євромайдан переїхав, щоб уникнути провокацій

У Харкові мітинг Евромайдана зі скверу біля пам'ятника Г. Сковороді перемістився до Благовіщенському собору, щоб уникнути провокацій з прихильниками правлячої партії.

Як передає кореспондент УНІАН, до цього митного проходив у сквері поряд з органним залом. До "євромайданівців" майже впритул підійшли прихильники Партії регіонів, які завершили свій мітинг на підтримку президента України Віктора Януковича на площі Конституції. Вони підігнали автомобіль зі звукопідсилюючої апаратурою. Потім раптово в сквері згасло світло. Між учасниками двох мітингів відбулася сутичка. Невідомий молодий чоловік зламав держак прапора "УДАР". Правоохоронці затримали зловмисника і відправили його для складання протоколу.

Після цього організатори мітингу Евромайдана вирішили піти зі скверу щоб уникнути подальшого розвитку конфлікту. Тільки вони пішли зі скверу, в ньому відразу ж з'явилося світло.

Як тільки "євромайдановці" від Благовіщенського собору вирушили далі по маршруту проходження, на їх шляху початок вимикатися вуличне освітлення.

Нагадаємо, в Харкові в суботу 11 січня почався Перший всеукраїнський форум Евромайданів. Делегати форуму розпочали засідання в Свято-Дмитрівському храмі Української автокефальної православної церкви.

Як тільки форум розпочався, журналістам у залі організатори заходу заявили, що храм штурмують "тітушкі".

Крім того, невідомі напали на книгарню "Є", де проходило засідання однієї з секцій Першого всеукраїнського форуму Евромайданів.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-01-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11235

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]